Nie znalazłeś?
Zapytaj sprzedawcę!
Odpowiemy w ciągu 15 minut
Producenci
Newsletter
Podając e-mail wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych osobowych przez BeEco Michał Terlega, ul. Panewnicka 343A/5, 40-773 Katowice NIP: 9541473387, REGON: 240992949 e-mail kontakt@beeco.pl, w celu przesyłania informacji newsletter.
Chleb i bułki

CHLEB KUKURYDZIANY Z ZIARNAMI SŁONECZNIKA BEZGLUTENOWY BIO 500 g - SCHNITZER

Kod produktu: 4022993045222
Dostępność średnia ilość
Wysyłka 1-5 dni
16,42 zł 16.42
ilość szt
14 dni

Na zwrot lub wymianę zakupionego towaru.

Opis

SKŁADNIKI

woda, skrobia kukurydziana* (30%), naturalny zakwas ryżowy* (mąka ryzowa*, woda), ziarna słonecznika* (6%), mąka ryżowa*, mąka kukurydziana* (3%), olej słonecznikowy*, dekstroza*, łuski płesznika*, białko grochowe, błonnik jabłkowy*, sól morska, drożdże*, substancja zagęszczająca: guma guar*, ksantan, przyprawy*

*certyfikowany składnik ekologiczny

 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Po rozpakowaniu włożyc do wcześniej nagrzanego piekarnika. Piec w temperaturze 200 stopni C przez 15 minut lub pojedyncze kromki opiekać w tosterze.

 
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna (kJ/kcal): 871/207

Tłuszcz: 5,8 g

w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,9 g

Węglowodany: 31,4 g

w tym cukry: 1,3 g

Błonnik: 6,6 g

Białko: 4,1 g

Sól: 1,02 g

 

INFORMACJA ALERGENNA

Może zawierać sezam, soję, łubin i jaja
Bez dodatku: glutenu

 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.

Dane techniczne

Certyfikat Bio Jest
Kraj producenta Niemcy
Kraj pochodzenia składników Niemcy
Dla wegan Tak
Bezglutenowe Tak
Bez jajek Tak
Bez soi Tak
Bez mleka Tak
Bez laktozy Tak
Bez cukru Tak
Dla wegetarian Tak
Produkt może zawierać śladowe ilości: sezamu, soi, łubinu i jaj
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl